HC3 og HC lag hos Bergen Trial Team

Fra premieutdeling i lagkonkurransen

Resultater HC 3
(Rekrutt og minirekrutt skal ikke rangeres eller publiseres i tråd med reglene for barneidrett. I de inkluderte rekruttklassene skal alle deltakere være 11 eller 12 år i følge arrangør)

Rapport fra Graeme Carter:

Det må sies at det var litt spennende på vei til arrangementet … kun 100m sikt på motorveien pga. tåke … som ble til bare 30m oppe i trialområdet 😵‍💫.

Under befaring av seksjonene, i lyset av en grå sol skjult bak tåke, kunne man se at klubben hadde gjort en enorm jobb med å klippe gresset (noe klubber som arrangerer etter sommeren må finne seg i 😁) og lage 14 seksjoner: 8 for hovedløypa og 6 for barneløypa.

Tåka lettet ikke og solen kom ikke skikkelig frem før langt etter start, men trialfolk takler alt og løpet kom godt i gang.

Alle seksjonene fikk gode tilbakemeldinger fra både utøverne og ledsagerne, dog var noen av seksjonene i hovedsettet ganske sleipe. Vår eneste elitefører, Eivind Hugnastad, fikk det vanskelig slik han ønsket 😁, med et gjennomsnitt på 2,33 prikker. De alle fleste klassene hadde ca.1,5, altså et ganske enkelt seksjonssett. Det nevnes at absolutt alle fikk oppleve å få minst én null: flere klarte å nulle mer enn halvparten av alle seksjonene. Seksjon 3 var imidlertid en nøtt for de alle fleste på tvers av klassene: bare 8 forsøk av 120 ga null 😵‍💫.

I rekruttsettet var det laget 6 seksjoner som måtte kjøres 3 ganger. Da ble det mye kjøring for barnene, som ble satt pris på. Etter tilbakemelding fra tidligere løp, ble det forsøkt å øke vanskelighetsgrad for klassen Rekrutt Vanskelig, men som prikkene viser, må disse får enda mer utfordring neste gang. Merk. Det var også forsøkt ordentlig dømming på barnene (noe som ga både treere og femmere) som fungerte veldig bra, til tross for noen tårer.

Undertegnete koste seg som seksjonsdommer, og ble takket for dagen av alle kjørerne ved siste runde 👍 👍 … en god tradisjon som settes pris på.

Det nevnes at arrangøren brukte det nye trialprogrammet for registrering av prikkene. Det fungerte utmerket, også dommer-appen og «live» oppdatering. Det nevnes at det fortsatt er et problem eller to ifbm resultatlistene (alle klassene blir rangert og rekkefølge av klassene kan ikke bestemmes). Det sagt virker systemet meget lett å bruke og ikke minst å lære 👍.

En flott lørdag for HC runde 3 ble etterfulgt av en flott søndag for HC Lag. Etter løpets slutt på lørdag, gikk arrangjøren til verket og endret alle seksjonene (og bygget en ny), slik at utøverne på lagene fikk nye utfordringer og hadde det kjempekjekt igjen. Merk at med lagene som har en miks av klassene, måtte seksjonene ha et fornuftig nivå også for de minste. Ikke lett å få til, men søndagen ble og en stor suksess. Det er så kjekt for de små å kjøre på lag med de store og å se hvordan de store passer på de små.

Ingen skader hele helgen, og bare 3 som måtte bryte p.g.a. tekniske problemer: da har arrangøren gjort en veldig bra jobb. 👍 👍

Her er det lagt ned mye arbeid i det som kalles «Indoor-området»!