Midtnorsk finale på Skodje

Takk til Hilde Solevågseide fra Skodje Trialklubb for rapport fra løpet!

Lørdag 21. september var det finale i Midtnorsk mesterskap 2024 på Skodje. 48 kjørere, derav hele 18 rekrutter, stod på startstreken. Et stort antall engasjerte dommere, klippere og frivillige gjorde at gjennomføringen gikk uten problemer.

Minirekruttene hadde fått egne seksjoner som inneholdt frivillige pilsett. Det gikk rykter om at flere koste seg med den ekstra utfordringen, og en rekrutt (som kjørte fritt i ordinære seksjoner) fortalte gledesstrålende at han hadde prøvd seg på en gul pil!

Det ble en spennende dag i flere klasser. I juniorklassen var det likt antall prikker på 1. og 2. plass og i Åpen Grønn hadde alle på pallen samme antall prikker slik at rekkefølgen måtte avgjøres med antall 0-ere. I Eliteklassen derimot var det aldri tvil om resultatet, da bare en kjører stilte til start. Neste sesong har vi håp om at flere kjørere tar steget opp og at det dermed blir mer kamp om plassene på pallen også i denne klassen.

Som det pleier å være under slike arrangement var det mange smil og se, og det ryktes at folk var godt fornøyde med nivået på seksjonene i alle klasser.

Seksjonene fikk stå etter løpet, og søndag rundet vi av helgen med breddesamling på området. Til tross for litt kort varsel var det yrende liv på området. Både lokale og tilreisende kjørere fikk prøvd seg i nye spor.